SZAKTANÁCSADÁS, PÁLYÁZATÍRÁS ÉS MENEDZSMENT

Az energiaárak folyamatos emelkedése miatt egy jól megtervezett felújítás rövid időn belül megtérül. Állami támogatás igénybevételével a megtérülési idő tovább csökkenthető.

A meglévő épület felújítása vagy energetikai korszerűsítése előtti energetikai tanácsadás áttekintést ad az épület energetikai állapotáról, az elvégezhető korszerűsítések lehetőségeiről, ezek becsült költségeiről, a megtakarítás mértékéről, a megújuló energiák alkalmazásának lehetőségéről, valamint a korszerűsítés várható megtérülési idejéről.

Új építés előtt a megrendelőnek és a kivitelezőnek nyújtott tanácsadással segítjük a legkorszerűbb megoldások alkalmazásával a legnagyobb energia-megtakarítást elérni.

Korszerűsítés vagy új építésű villamosenergia rendszerek tervezésekor is nagy tapasztalattal rendelkezünk a praktikus, a szükséges és megvalósítható megoldásokról. A pontos, számszerű energetikai adatokat részletes számítással igazoljuk. Nagy gondot fordítunk a felmerülő műszaki problémák hatékony, gazdaságos megoldására.

Válaszolunk a feltett kérdésekre, tájékoztatást adunk a megújuló energiák használatának lehetőségeiről, bekerülési költségeiről, megtérüléséről. A szóbeli tájékoztatást természetesen írásban is rögzítjük.

Az engedélyezési tervezés előtt készített ajánlati tervek segítik a megbízót a megfelelő alternatíva kiválasztásához. Kivitelezési tervek előtt (esetenként helyett) készítünk tenderdokumentációt a kivitelező minél gyorsabb kiválasztására.

Szolgáltatásunk igénybevétele a későbbi években az üzemeltetési költségekben rendkívül jelentős anyagi megtakarítást eredményez.